Cloudoplossingen

Accountants

Wij helpen accountants en administratiekantoren om veilig te werken in de cloud en begeleiden de implementatie van portalsystemen.

Ondersteuning financiële pakketten

Wij hebben ervaring met vrijwel alle softwarepakketten voor accountants en administratiekantoren. Dus naast het leveren van uw server, kunnen we ook de installatie en het onderhoud verzorgen van uw financiële software. Enkele van deze pakketten zijn o.a.:

- Exact software- Unit4 & Primaccount
- Afas- SnelStart
- Radar Software- ProManagement
- CaseWare- Elsevier BAS/CAS/VPB
- King- AccountView
- Infine- Innolan Alure

Portals

Een actueel thema is het gebruik van een portalsysteem, zoals PinkWeb, MijnAccountantsPortal en CreAim. Veel administratiekantoren willen ermee aan de slag, maar weten niet goed waar te beginnen. Wat doet een portal? Welk efficiency voordeel heeft een portal voor ons en onze klanten?

Wij helpen onze klanten bij de keuze én implementatie van een portal. Wij zijn niet verbonden aan een leverancier, dus kunnen onafhankelijk advies geven. U bent vakinhoudelijk specialist, wij de technisch specialist. Samen komen we tot de beste keuze voor uw organisatie.

Na keuze van het systeem, kunnen wij de implementatie, koppelingen en hosting verzorgen.

Bekijk onze andere oplossingen
Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: OptiMount De krachtcentrale werkt voor: Aviko De krachtcentrale werkt voor: Qlant De krachtcentrale werkt voor: AVIF De krachtcentrale werkt voor: FutureForProfits