Cloudoplossingen

Totaalpakket

Uw netwerk moet een betrouwbaar hart zijn van uw kantoorautomatisering. Het omvat meer dan alleen de keuze van apparatuur. Ook de inrichting van het systeem, het onderhoud en het support zijn daarbij van essentieel belang.

Installatie en migratie

Installatie en migratie

Installatie is meer dan alleen de juiste stekkertjes in het apparaat. Het omvat ook de correcte installatie van de systeemsoftware en beveiligingspakketten, en de juiste instelling hiervan. Het totaal van alle elementen bepaalt of uw systeem betrouwbaar functioneert. De senior systeembeheerders van De Krachtcentrale zorgen voor de goede werking van uw complete systeem.

Ook bij een migratie van uw systeem geven wij u de gewenste ondersteuning. Of de reden nu vervanging van de apparatuur, een verhuizing van uw bedrijf of migratie naar ‘de cloud' betreft, u kunt altijd rekenen op de professionele ondersteuning van De Krachtcentrale.

Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: Ippel Special Products De krachtcentrale werkt voor: Reer Belastingadviseurs De krachtcentrale werkt voor: AVIF De krachtcentrale werkt voor: CMS Schoonmaak De krachtcentrale werkt voor: Rene Wigman Transport