Cloudoplossingen

Web hosting

Web hosting is het beschikbaar stellen van uw website op internet. Als zakelijke internetprovider kan De Krachtcentrale dit voor u verzorgen.

Hosting

Uw website wordt op onze server geplaatst en is vervolgens 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar via uw eigen domein (www.uwbedrijfsnaam.nl). Daarnaast krijgt u een aantal e-mailadressen onder uw eigen domeinnaam (...@uwbedrijfsnaam.nl)

Beheer van uw website

De Krachtcentrale zorgt er niet alleen voor dat u gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van hosting (PHP, MySQL, ASP.NET, Microsoft SQL Server, etc.), maar wij helpen u ook met het beheren van uw website.

In overleg met u kunnen wij uw website onderhouden. Voor iedere wijziging kunt u een beroep doen op onze medewerkers. U hoeft zelf alleen de wijzigingen door te geven (nieuwe tekst, afbeeldingen, etc.) en wij zorgen ervoor dat de aanpassingen binnen de afgesproken tijd worden doorgevoerd.

Bekijk onze andere oplossingen
Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: Plannersdesk De krachtcentrale werkt voor: Muziekgebouw Eindhoven De krachtcentrale werkt voor: DiVetro De krachtcentrale werkt voor: AVIF De krachtcentrale werkt voor: Rene Wigman Transport