Cloudoplossingen

Web hosting

Web hosting is het beschikbaar stellen van uw website op internet. Als zakelijke internetprovider kan De Krachtcentrale dit voor u verzorgen.

Hosting

Uw website wordt op onze server geplaatst en is vervolgens 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar via uw eigen domein (www.uwbedrijfsnaam.nl). Daarnaast krijgt u een aantal e-mailadressen onder uw eigen domeinnaam (...@uwbedrijfsnaam.nl)

Beheer van uw website

De Krachtcentrale zorgt er niet alleen voor dat u gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van hosting (PHP, MySQL, ASP.NET, Microsoft SQL Server, etc.), maar wij helpen u ook met het beheren van uw website.

In overleg met u kunnen wij uw website onderhouden. Voor iedere wijziging kunt u een beroep doen op onze medewerkers. U hoeft zelf alleen de wijzigingen door te geven (nieuwe tekst, afbeeldingen, etc.) en wij zorgen ervoor dat de aanpassingen binnen de afgesproken tijd worden doorgevoerd.

Bekijk onze andere oplossingen
Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: Deos Control Systems De krachtcentrale werkt voor: Wamelink Financieel Advies De krachtcentrale werkt voor: BORIZ De krachtcentrale werkt voor: Administratiekantoor Oud De krachtcentrale werkt voor: Servontyn Catering