Cloudoplossingen

VPS hosting

Multi-Purpose VPS — Flexibel en betrouwbaar

Onze opties

Heb je behoefte aan je eigen VPS? Wil je je geen zorgen hoeven maken om het opzetten van een veilig en betrouwbaar netwerk? Dan kun je bij ons een VPS huren.

Kopen of huren? Dat is aan jou! Wij bieden je de volgende mogelijkheden:

  • Je huurt een virtuele server bij ons (Virtual VPS)
  • Je huurt een fysieke server bij ons (Dedicated VPS)
  • Je koopt een eigen server en brengt die onder in ons datacenter, waar je vervolgens van alle gemakken voorzien bent (Colocation)

Hieronder vind je meer info over deze opties, maar als je vragen hebt dan helpen we je graag verder met gratis uitgebreid advies.

Virtual VPS

Je krijgt dezelfde vrijheden en toegang als op een Dedicated VPS. Ook bepaal je zelf welke Windows of Linux distributie je wilt draaien en kun je eenvoudig je processor, geheugen en schijfruimte opschalen.

In essentie deel je de fysieke server met virtuele servers van andere klanten. Maar je hoeft je geen zorgen te maken over je data. Die is volledig afgeschermd en alleen jij hebt daar toegang toe.

Dedicated VPS

Je huurt een fysieke server bij ons. Wij regelen de apparatuur en doen de investering. Jij betaald een vast bedrag per maand.

De voordelen? Je kunt de volledige capaciteit van de apparatuur benutten. Geen hoge investeringen, geen afschrijving na 5 jaar en geen zorgen over netwerk security, onderhoud en storingen.

Colocation

Heb je al een eigen server of ben je van plan die te kopen? Je kunt je eigen server in ons datacenter plaatsen. Wij zorgen voor het netwerk.

De voordelen? Je hebt lage maandlasten. Je betaald alleen voor stroomverbruik en dataverkeer.

Je blijft zelf in controle over je apparatuur; storingen in de hardware zijn eigen risico. Natuurlijk helpen we graag met het inrichten, onderhouden en maken van back-ups van je systeem. Ook voor advies voor de aanschaf van apparatuur kun je bij ons terecht.

Bekijk onze andere oplossingen
Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: Servontyn Catering De krachtcentrale werkt voor: AVIF De krachtcentrale werkt voor: NowOnline De krachtcentrale werkt voor: Plannersdesk De krachtcentrale werkt voor: Deos Control Systems