Cloudoplossingen

Wie wij zijn

Wij zijn gespecialiseerd in cloudoplossingen en systeem- en netwerkbeheer. Dat doen we al sinds 2005. We streven naar hoge kwaliteit en no-nonsense. We werken voor het MKB door het hele land.

Wat motiveert ons?

Wij staan met de neus dezelfde richting op als de klant. Als jij als onze klant succesvol bent, dan zijn wij dat ook. We willen graag dat je je geen zorgen hoeft te maken over je kantoorautomatisering en daarom zetten we ons daar volledig voor in. Zo kun jij je focussen op jouw werk, en wij op het onze!

Wat onderscheidt ons?

We zijn niet afhankelijk van een one-size-fits-all oplossing. Als je dus een dienst bij ons overweegt af te nemen zullen we goed naar jouw behoeften kijken en onze dienstverlening daarop afstemmen. We willen gewoon de oplossing die het beste bij jou past aanbieden.

Een voorbeeldje. We werken zelf heel graag in de cloud. Maar stel dat die oplossing nou nét niet bij jouw bedrijf past? Dan zoeken we naar een andere oplossing! We kunnen je systeembeheer op locatie aanbieden bijvoorbeeld, of misschien heb je zelf een geweldig idee. Wat het ook is, we zullen altijd zoeken naar de beste oplossing voor jou.

Wij houden van simpel. Daarom helpen we je goed inzicht te krijgen in je uitgaven voor ICT diensten en verbeteren we continu onze processen.

Wij leveren continuïteit

Elk uur dat je niet kunt werken kost gewoon veel geld. Daarom leveren we continuïteit en handelen we snel als er problemen zijn. Bij ons sta je niet in de wachtrij maar wordt je gelijk met een professional doorverbonden. Zo ben je binnen no-time weer aan het werk!

Ons krachtige netwerk

De Krachtcentrale beschikt over een eigen serverpark. We zorgen voor geregelde en redundante backups. We gebruiken hoge kwaliteit apparatuur van topmerken. Die testen we zelf grondig voordat we ze in productie brengen. Zo ben jij verzekerd van maximale continuïteit en data security. We brengen onze apparatuur onder in zwaar beveiligde datacenters met SOC2 certificeringen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op diensten en producten van De Krachtcentrale.

Voor orders die u heeft geplaatst ná 01-06-2022 vindt u de voorwaarden hieronder

De Algemene Voorwaarden voor orders ná 01-05-2022

Voor orders die u heeft geplaatst vóór 01-01-2021 vindt u de voorwaarden hieronder

De Algemene Voorwaarden voor orders vóór 01-06-2022

Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: CareForWomen De krachtcentrale werkt voor: AVIF De krachtcentrale werkt voor: Wamelink Financieel Advies De krachtcentrale werkt voor: Gemeente Gouda De krachtcentrale werkt voor: Reijmer Sierbestrating