Cloudoplossingen

Wie zijn wij

De Krachtcentrale is een ICT bedrijf, gespecialiseerd in cloudoplossingen en systeembeheer. Sinds onze start in 2005 hebben we gestreefd naar een professionele onderneming waarbij klant en kwaliteit voorop staan. Klanten waarderen onze flexibele, onafhankelijke opstelling en no-nonsense aanpak. Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven door het hele land.

Wat drijft ons?

De Krachtcentrale heeft een team van bekwame en gedreven mensen. Medewerkers die zich met overgave inzetten voor onze klanten. Ze doen dat in het besef dat ons belang niet tegengesteld is aan dat van onze klanten, maar er juist mee overeenstemt. Wij zijn succesvol als onze klanten dat ook zijn. Daarom zetten we ons in om uw automatisering vlekkeloos te laten verlopen. Als u zich focust op uw werk dan doen wij dat op het onze. Zo werken we samen aan een gemeenschappelijk doel; succes voor u en succes voor ons.

Wat onderscheidt ons?

We bieden zowel cloud computing als systeembeheer op locatie. We geven klanten dus altijd een eerlijk advies. We hoeven niet een specifiek product of dienst aan te prijzen, maar we kunnen de beste oplossing voor de klant adviseren.

Ons uitgangspunt is om bedrijven te helpen te besparen op ICT kosten, waarbij we het werkproces optimaliseren. Veel bedrijven hebben indirecte en verborgen ICT kosten. Wij helpen ondernemingen hierin inzicht te krijgen en besparing te realiseren. Onafhankelijk of de ideale oplossing daarbij een lokale server of cloud computing is; ICT blijft een middel, niet het doel.

Na de keuze voor de beste oplossing verzorgen wij de implementatie en bieden volledige ondersteuning.

Continuïteit

Wij houden van snel handelen. Als u ons belt krijgt u geen lange wachtrij of een keuzemenu te horen, maar direct iemand aan de lijn die uw probleem begrijpt en het kan verhelpen. Wij hebben geen '9 tot 5' mentaliteit: elk uur dat u niet kunt werken kost u gewoon veel geld. Continuïteit is voor u belangrijk.

Ons netwerk

Wij beschikken over een volledig eigen serverpark met goede backupvoorzieningen. Wij maken gebruik van topmerken van hoge kwaliteit. Voordat we nieuwe apparatuur in gebruik nemen, wordt die door ons uitgebreid getest. Hierdoor bent u verzekerd van maximale continuïteit en veiligheid van uw data. Onze apparatuur is ondergebracht in twee zwaar beveiligde data centers, welke als eerste in Nederland beschikken over een SOC 2 certificering.

Wij werken voor o.a.
De krachtcentrale werkt voor: Muziekgebouw Eindhoven De krachtcentrale werkt voor: GrafiMedics De krachtcentrale werkt voor: CareForWomen De krachtcentrale werkt voor: Ippel Special Products De krachtcentrale werkt voor: Lenteleven Accountancy